Golftävling Copa Del Lisch

Information Copa Del Lisch Golf 2017

Vi kan med glädje meddela att vi har i år tagit hjälp av Truve golfrestaurang och den nya krögaren Roger Kron till årets upplaga. Finaldagen kommer att vara 23/9 och hela den dagen och kvällen kommer vi tillbringa hos Roger och hans restaurang med finalspel,musik,tävlingar,god mat och dryck mm. Under tävlingens gång kommer det även dyka upp en del överraskningar av lite små tävlingar och någon form av trevlig aftergolf kväll ute på Truve golfrestaurang. Årets tävlingsform kommer vara matchspel fyrboll bästboll/sämstboll poängbogey ( vilket innebär att bästa resultatet i varje lag mäts mot varandra och sämsta mot varandra) med reducerat hcp. Man måste ha officiellt hcp alltså 36 och sedan är det 90 % på det hcp man har som är sitt spel hcp. Matcherna får sluta lika eftersom vi kör gruppspel och det kommer vara 1 gruppspel i år innan finaldagen. Placering i gruppen kommer att skilja lagen åt med först mest antal poäng sen följer inbördes möte och till sist målskillnad. Finaldagen kommer alla vara med och spela om fina priser och om man hamnar i A,B eller C slutspel avgörs självklart efter placering i sina grupper. Finaldagen kommer att spelas fyrboll bästboll reducerat hcp. Vi spelar först och främst på Lidköpings gk och stödjer golfrestaurangen så mycket vi kan men kommer man överens om annan spelplats är det ok. Tävlingen kommer att spelas mellan 1/5-10/9.

 

Hålsponsorer:

Vi söker även hålsponsorer till finaldagen och även sponsorer under sommaren som vill erbjuda sina tjänster och rabatter till alla Copa Del Lisch deltagare. Kontakta Roni Sandgren eller Jonas Nissmo för mer info.

Anmälan:

Kostnad per deltagare 500 kr och då ingår förutom tävlingsavgiften någon form av mat efter 9an på finaldagen tillsammans med dryck (öl,vin,cider eller alkoholfritt) samt maten på kvällen på finaldagen.

Anmälan och swish skall görs samtidigt och det skall ske till Roni Sandgren samtidigt med lagets amn, båda spelares namn och golf id, lagkapten och hans mobilnummer. Vid frågor kontakta Roni Sandgren.

OBS! sista anmälningsdatum 28/4 men var ute i god tid risk finns att det blir fullbokat.

Mvh
Roni Sandgren 0709399034
Jonas Nissmo 0733895881
Roger Kron 0703449419

Här är några bilder ifrån finalspelet Copa Del Lisch 2016 på Lidköpings GK.